MISSIE

Missie MAW-training

Dé brug tussen het zakelijke en de Passie en Plezier

In deze snelle wereld waarin alles op een hoog tempo gaat, dingen snel veranderen, de technologie zichzelf inhaalt zorgt bij heel veel mensen en bedrijven voor ongemak, ongeduld en dit kan lijden tot apathisch gedrag.
‘Ach, laat maar. Dat heeft toch geen zin.’
‘Waar doen we het eigenlijk voor?’
‘Als ik maar aan het eind van de maand mijn geld heb.’
‘Moeten we nóg harder werken?’
‘Moeten we nóg sneller plannen?’

Dit kost ontzettend veel energie en is op de lange (en vaak zelfs op korte) termijn niet meer vol te houden. En dat is zonde want er zit zóvéél meer in ons.

De missie van MAW-training is om het potentieel van een ieder aan te spreken. Dit betekent dat men een ander wereldbeeld gaat zien. Dat men anders gaat denken over die situaties die nu geen bevrediging brengen. Handelen vanuit eigen kracht staat daarbij centraal. Dit geldt zowel voor de mens als voor de organisatie.
Op het moment dat mensen vanuit eigen kracht en ontwikkeling gaan handelen, heeft de organisatie er ook profijt van. Hier is de win/win waar velen naar zoeken.

Door het zelfbeeld daar te veranderen waar het nu negatief is wordt het zelfvertrouwen vergroot en ontstaat er uiteindelijk zelfrealisatie.
Ieder mens heeft een uniek talent, een speciale gave. Vanuit deze passie handelen zorgt voor enorm veel energie, kracht, voldoening, plezier en een pro-actieve houding.

Vanuit eigen verantwoordelijkheid handelen, samen-werken en samen-leven is de sleutel tot succes.


 

MAW-trainingen | Amsterdam | info@maw-training.nl | T +31(0)6 1496 7305
Algemene Voorwaarden