VISIE

The Sky is the Limit??  Waarom jezelf zo beperken!!
Visie MAW-training

The Sky is the Limit??
Waarom jezelf zo’n beperking opleggen!!?

Het overgrote deel van de mensen is groot gebracht met het beeld Zien is geloven.
Vanuit deze denkwijze is de wereld heel goed te begrijpen en kunnen we alles uitleggen wat we om ons heen waarnemen en ervaren.

Er is echter nog een denkwijze die erg belangrijk is in deze wereld, waar in mijn ogen slechts weinig mensen gebruik van maken en dat is Geloven is zien.
Vanuit deze denkwijze ontstaan de mooiste beelden en ideeën. Met deze denkwijze kunnen we doelen stellen. Hiermee kunnen we onze dromen waarmaken.
Zo maken bedrijven hun visie. Doelstellingen op langere termijn. Doelstellingen waarin men gelooft en die nog niet direct ziet/tastbaar zijn.

Alles wat ooit gemaakt is, is ontstaan vanuit deze tweede denkwijze.
- Thomas Alfa Edison geloofde éérst dat hij licht in een glazenbol kon maken. Pas later is dat ook werkelijk gelukt.
- De gebroeders Wright geloofden éérst dat zij een vliegend toestel konden maken waar mensen in kunnen zitten. Pas later is dat ook uitgekomen.
- Walt Disney moest eerst langs 301 banken om uiteindelijk een financiëring rond te krijgen. Het beeld van zijn Disney World zag hij allang voor zich doordat hij erin gelóófde.
- Pas toen het beeld werd gelanceerd van mensen op de maan, kwamen de krachten vrij om dat ook daadwerkelijk waar te maken. Men gelóófde dat dit kon.
Enzovoorts.

De visie van MAW is dan ook.

Maak je dromen waar door erin te geloven en er naar te handelen!


 

MAW-trainingen | Amsterdam | info@maw-training.nl | T +31(0)6 1496 7305
Algemene Voorwaarden