Van Droom naar Werkelijkheid

De belangrijkste stap om je droom waar te maken.

Vandaag is de beste dag om een start te maken met je droom.

Red je het vandaag niet, dan is de eerst volgende dag 24 augustus 2015. Dan geef ik namelijk mijn workshop “Van Droom naar Werkelijkheid”.

Iedereen heeft één of meerdere dromen die hij/zij graag zou willen realiseren. Jij hebt er zeker ook één. Toch slaagt meer dan 95% van de mensen daar niet in.

 • Hoe moet ik beginnen?
 • Wie zit er nu op mij te wachten?
 • Er zijn al zoveel mensen die het doen.
 • Wat heb ik nou echt te bieden?
 • Ik heb geen geld genoeg. Ik ben te oud. Ik ben te jong.
 • Eerst moet ik een website hebben, die opleiding volgen, dat boek lezen, de economie is er niet naar, enz..

Zijn deze twijfels, angsten en excuses herkenbaar voor jou?

Weet dat je niet de enige bent en dat zelfs de meest succesvolle mensen deze gedachten en gevoelens ook hebben gehad. Het hoeft echter niet zo te zijn dat jij daardoor geen stappen zet. Ook jij kunt leren om met groot gemak je dromen te verwezenlijken waardoor jij veel meer voldoening en plezier haalt uit jouw leven. En, … het is vele malen makkelijker dan jij nu denkt.

Waarom doen we het dan niet? Er is een aantal redenen hiervoor. Eén van de belangrijkste redenen is het Pijn VS Plezier principe. Wij mensen willen weg van de pijn en naar plezier toe. De angsten die we hebben over het waarmaken van onze dromen ervaren we als pijn. Want we moeten er moeite voor doen en zeer waarschijnlijk iets wat we nog niet kunnen en/of kennen. Het zit in ieder geval buiten onze comfortabele-zone. Om van deze pijn weg te gaan zoeken we iets op wat ons even plezier geeft. Dat kan zijn dat je meer gaat eten, roken of drinken. Anderen worden boos op de situatie of geven de collega’s of partner de schuld van hun ongenoegen en frustratie, maar het kan ook zijn dat je iets gaat doen waarvan je weet dat het nog gedaan moet worden. Bijvoorbeeld boodschappen doen, een kleine klus in huis, zorgen voor anderen, het huis schoonmaken, sporten, tv kijken enz.. Je gaat in ieder geval iets doen wat je op korte termijn een kleine voldoening geeft (weg van de pijn), maar op de lange termijn niet datgene geeft wat je droom je kan geven, namelijk veel voldoening, energie, geluk, plezier. Dat is het vluchtgedrag wat de meesten van ons tonen. “Daar begin ik morgen wel mee!” We handelen en denken te vaak in ‘successen’ op korte termijn en zelden aan hoeveel meer succes we op lange termijn kunnen behalen. Ik noem dit ook wel: ’Ergens van weg gaan, Nergens naartoe gaan’.

Maar weet dat je nooit je droom op kan geven. Het blijft altijd ergens weer terugkomen!

‘Het is onmogelijk’ zei Trots

‘Het is gevaarlijk’ zei Ervaring

‘Het heeft geen zin’ zei Verstand

‘Laten we het eens proberen’ fluisterde ‘t Hart

Tijdens mijn workshop “Van Droom naar Werkelijkheid” krijg je verder inzicht in het Pijn VS Plezier principe, en welke andere patronen jou nog meer tegenhouden om je droom waar te maken. Uiteraard krijg je ook tools om ze wél te verwezenlijken. Het wordt je tevens duidelijk hoeveel invloed de buitenwereld (de gemeenschap) op jou heeft en wat je hieraan kunt veranderen. Ik geef mijn LIFE-Formule weg aan jou, waarmee je een heel sterke leidraad en checklist krijgt voor de rest van je leven.

LIFE staat voor:

Leiderschap om je eigen richting in jouw leven te bepalen,

Inspiratie om te ontbranden en creatieve oplossingen te vinden voor al je uitdagingen,

Focus om te blijven kiezen voor wat voor jou en je droom belangrijk is,

Energie om te starten én vol te houden.

Met de LIFE-Formule weet je altijd of je het juiste pad bewandelt en wat je moet doen als dat niet zo is. Daarnaast krijg je diverse tools aangereikt die je helpen om jouw eerste stappen te beschrijven én daadwerkelijk te zetten richting jouw doel. En een doel is een droom met een plan.

Waarom kan ik jou helpen met het waarmaken van jouw droom? Ik heb in de nacht van 1 op 2 januari 2001 tijdens een echte droom mijzelf zien staan voor groepen mensen in het geven van trainingen in Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling en Teambuilding.  Ik heb mijn baan als leidinggevende opgezegd en leef sinds 2002 mijn droom. Ik geef nu trainingen niet alleen in Nederland, maar o.a. ook in China, USA, Thailand, Ghana, Dubai, Italië, Spanje, Bahrein en meer.  Mijn volgende droom is nu werkelijkheid geworden nl. het oprichten van de Dreamschool. De Dreamschool helpt jou om je éigen droom te verwezenlijken.

Dromen zijn geen bedrog, maar juist je pad!

‘If you can dream it, you can do it.’

- Walt Disney -

Wil jij nu ook eindelijk eens echt de eerste stappen maken om jouw droom te realiseren?

Schrijf je snel in voor deze workshop Van Droom naar Werkelijkheid.

Klik op deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/dreamschool.life

Wat verwacht ik van jou?!

 • 100% aanwezig zijn.
 • Met een open-mind de workshop volgen.
 • Je bent op tijd.
 • Je brengt plezier mee.
 • Je neemt pen en papier mee.
 • Je ziet nu al dat deze workshop een groot succes is voor jou!

Waarom verwacht ik dit allemaal van jou? Dat vertel ik je tijdens de workshop J. Ik kijk uit naar een mooie en inspirerende middag én om je (weer) te ontmoeten.

Met vriendelijke groei,

Arturo Massaro
Dreamschool
Inspire your LIFE

 

Praktische zaken

Datum:         maandag 24 augustus 2015

Tijd:              13:00 – 16:30 uur

Locatie:        Kapellerput, Somerenseweg 100, 5591 TN Heeze (rolstoel toegankelijk)

Aanmelden:

Inschrijven t/m 19 augustus 2015 met Vroeg Boekkorting:

€ 35,00 pp.

€ 30,00 pp. Bij 2 of meer inschrijvingen tegelijk

 

Klik op deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/dreamschool.life

Let op!! Een van mijn volgende dromen is dat ik hiermee een groot publiek bereik en op tv kom en wat denk je? Ik ben benaderd door RTL-4 en er worden die ochtend tv-opnamen (interview) gemaakt van mij voor het programma LifestileXperience!
Het kan zijn dat er ook tijdens de middag workshop filmshots gemaakt worden. De beelden kunnen gebruikt worden voor mijn website en eventueel voor het programma. Mocht je niet gefilmd willen worden, laat het mij dan via de mail weten. Dan zorgen we dat je buiten beeld blijft.

 

 

 

 

MAW-trainingen | Amsterdam | info@maw-training.nl | T +31(0)6 1496 7305
Algemene Voorwaarden